Oltu İlçe Devlet Hastanesi'nde Hizmet Sunumunun İyileştirilmesi İçin Yerinde Değerlendirme Ziyareti Gerçekleştirildi
30 Eylül 2024

Erzurum İl sağlık Müdürümüz Dr. Gürsel BEDİR, Personel Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ahmet YILMAZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet MERAL ve Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet TOKSOY Başkanlığımız birim sorumluları ile birlikte Oltu İlçe Devlet Hastanesinde Başkanlığımız bünyesinde hizmet vermekte olan birimlerimizin, hastanenin projeksiyonundaki birimlerin, ünite ve alanların yerinde değerlendirilmesi kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirerek; hastane yönetimi, görevli hekimler ve personeller ile daha iyi hizmet sunumu için yapılması gerekenler hakkında görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

• Oltu DH
  • Hastane