25-26 Nisan 2023 Tarihinde Kurası Çekilen 10.900 Sürekli İşçi Alımının 2.Yedek Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
11 Ekim 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

Kura sonucuna göre, asıl ve yedek olarak yerleşen hak sahiplerinden; istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar; başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar, ataması yapılıp göreve başlamayanlar (Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç); atama şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanlar; göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanlar ile İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 15’inci maddesi gereğince bir aylık deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek hak sahiplerinden boş kalan kontenjanlara sırası ile yedek alımına devam edilecektir. Bu kapsamda asıl hak sahiplerinden boş kalan kontenjanlara sırası ile yedek hak sahipleri alınacaktır.

Sürekli işçi yedek olarak yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları 10 – 24 Ekim 2024 tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte yedek olarak  yerleşmeye hak kazandıkları il sağlık müdürlüklerince alınacaktır. Başvurular, şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Hastalık veya doğumla ilgili mazereti sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların durumlarını tabip raporuyla belgelendirmeleri halinde; halen askerde olmaları sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların ise askerlik görevine devam ettiklerini belgelendirmeleri halinde, 24 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar birinci derece yakınları aracılığı ile yapacakları başvuruları kabul edilecektir.

Bu kapsamda Erzurum İl Sağlık Müdürlüğünde boş kalan kadrolara,

- 2  (İki) Güvenlik Görevlisi  yedek olarak atanmaya hak kazanmışlardır. (Güvenlik Görevlisi   6. Yedek ve Güvenlik Görevlisi   7. Yedek)

Yerleşenlerden İstenen Belgeler-Başvuru Şartları için tıklayınız.

Açıktan Atama Başvuru Formu  için tıklayınız.

Meslek Öğrenim Durumu ve Özel Şartlar için tıklayınız.

Mal Bildirim Formu  için tıklayınız.
Erzurum İli 2. Yedek İşçi Alımı Kontenjan Sayıları için tıklayınız.

İletişim: 0442 234 3925 -0442 238 5100 Dahili Numaralar: 1660/1040/ 1031

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanlığı