Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı Yapıldı
19 Haziran 2021

Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon toplantısı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ragıp Afşin ALAY başkanlığında, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken, Yakutiye ve Aziziye İlçe Belediye Başkanlıkları, SGK İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Hasta Hakları Derneği, Atatürk Üniversitesi SAUM, Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Personel Hizmetleri Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Başkanlığı ile BEAH ve Mareşal Çakmak Devlet Hastanesinin katılımıyla 17.06.2021 tarihinde, Hekimevi İstanbul Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.

• 4Halksağlığı.jpg
  • 3Halsağlığı.jpg