T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü

Sürekli İşçi Alımında Görev Yerleri Belirlenmiştir. Güncelleme Tarihi: 27 April 2020

Sürekli İşçi Alımında Görev Yerleri Belirlenmiştir.

Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde 4857 Sayılı İş Kanunu Kapsamında istihdam edilmek üzere kura usulü ile İlimize atanmaya hak kazanan (Sürekli İşçi Alımı kurası sonucu asil yerleşen) ve Müdürlüğümüze müracaat eden adayların atamaya esas başvuru belgeleri incelenmiş olup, kabul edilen 279 Temizlik Görevlisi, 28 Güvenlik Görevlisi ile 23 Klinik Destek Elemanının atamaları (toplam 330) Bakanlığımızca il emrine atamaları yapılmıştır.

• İl emrine ataması yapılan 23 Klinik Destek Elemanı ihtiyaca binaen SBÜ Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kurasız olarak atamaları yapılmıştır.
  • İl emrine ataması yapılan 261 Temizlik Görevlisi atamaları Erzurum merkez dışında ihtiyaç duyulan birimlere ihtiyaç sayısı kadar veya ihtiyaç sayısından daha az tercih yapanların atamaları kuraya gerek kalmadan tercihleri doğrultusunda doğrudan atamaları yapılmıştır. Erzurum merkez dışında ihtiyaç duyulan birimlere planlanan ihtiyaçtan fazla müracaat yapılanların atamalar ise noter kurasından çekilmiştir. Erzurum Merkezde ( Yakutiye, Palandöken Aziziye)  bulunan sağlık tesislerine tercihte bulunlar ise İl merkezi için noter huzurunda genel kuraya katılmışlardır.
  • İl Emrine ataması yapılan 28 Güvenlik Görevlisi atamalarında ise Erzurum merkez dışında ihtiyaç belirlenen 1 sağlık tesisine tercih yapan Güvenlik Görevlisinin doğrudan ataması yapılmıştır. Kalan 27 Güvenlik Görevlisinin ataması noter tarafından kuradan çekilmiştir.

27/04/2020 tarihinde Müdürlüğümüz Konferans salonunda saat:11:00’de noter huzurunda 261 Temizlik Görevlisi ile 27 Güvenlik Görevlisinin yerleri belirlenmiştir.

Not: Kura Sonucuna göre görev yerlerini karşılıklı olarak değiştirmek isteyenler 28/04/2020 tarihi saat: 17:00’a kadar dilekçelerini Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanlığına gönderilmeleri halinde değişiklik talepleri değerlendirmeye alınacaktır. Müdürlüğümüz ile irtibata geçilmesi halinde istenilen kişinin/kişilerin iletişim bilgileri verilecektir. Mesai saatleri içerisinde Tel: 0442 2343925 dahili numaralar: 1036- 1033-1024 -1031

TERCİHE VE KADRO PLANLAMA KAPSAMINDA KURA DIŞI PERSONEL LİSTESİ
NOTER ONAYLI TEMİZLİK PERSONELİ KURA SONUCU GÖREV YERLERİ